Teollisuus-PC

Teollisuus-PC:n on toimittava teollisuusympäristössä ympärivuorokautisesti. Huolella valitut ja testatut komponentit varmistavat toiminnan. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy PC:t lukuisiin eri käyttökohteisiin ja asennuksiin. Tuotevalikoima kattaa mm. 19 tuuman räkkiin asennettavat PC:t, jotka edustavat tehokkuutta. Kompakteja Box PC:itä on saatavilla eri kokoisina sekä useilla eri asennusvaihtoehdoilla. PANEL PC -paketissa yhdistyy tasokas näyttö ja teollisuustietokone. Valikoimasta löytyy vaihtoehto erilaisiin teollisuuden sovelluksiin, kuten ohjaukseen, valvontaan, visualisointiin, tiedonkeräykseen, arkistointiin sekä mittaus- ja säätösovelluksiin.

Rajaukset

Teollisuus-PC Siemens

Simatic-teollisuus-PC:t toimivat teollisuusympäristössä ympärivuorokautisesti. Huolella valitut ja testatut komponentit varmistavat toiminnan. Siemensin laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy PC:t lukuisiin eri käyttökohteisiin ja asennuksiin. 

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Teollisuus-PC Phoenix Contact

Hyödynnä tehokasta tietokonetekniikkaa automaatiossa: yhdessä oikean ohjelmiston kanssa teollisuus-PC:t (IPC) ovat tehokkaita ja monipuolisia ratkaisuja järjestelmien ja koneiden ohjaamiseen, käyttöön ja valvontaan.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin