Teollisuusväylä

Teollisuusväylien käyttö automaatiosovelluksissa kasvaa jatkuvasti. Käytettävien ratkaisujen on oltava nopeita ja luotettavia. Niiden on myös sovelluttava ankariinkin olosuhteisiin. Niillä siirretään tietoa tuotantolaitosten, valmistavien prosessien sekä yrityksen konttoreiden välillä nopeasti ja luotettavasti. Meiltä löytyy kaikki komponentit täydellisen järjestelmäsovelluksen luomiseen. Kaikki sovelluksiin sopivat kommunikointitekniikat ja väyläkomponentit ovat saatavissa kattavasta valikoimastamme.

Rajaukset

AS-Interface

AS-Interface - fiksu kenttäväylästandardi

AS-Interface (AS-i) tarjoaa tehokkaan väyläjärjestelmän, joka yhdistää kaikki anturit ja toimilaitteet alimmalla kenttätasolla ylivoimaisella ohjauksella - helposti ja turvallisesti!
AS-Interface toimii edullisena syöttöväylänä PROFIBUS- ja PROFINET-väylille ja tukee helppoa suunnittelua. Se on standardoitu IEC 62026-2: n mukaisesti. AS-i-standardi on valmistajan kannalta neutraali.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Profibus

Profibusia käytetään liittämään kenttälaitteita, kuten hajautettua I/O:ta tai taajuusmuuttajia, automaatiojärjestelmään. Profibus on avoin kenttäväyläjärjestelmä, jolla on lyhyet vasteajat ja yhteensopivuus IEC 61158:n kanssa. Eri sovelluksiin on olemassa omat Profibus-protokollansa.

Profibus DP (Distributed Periphery) on luotu hajautettujen kenttälaitteiden, kuten ET200:n tai taajuusmuuttajien, liittämiseen automaatiojärjestelmään hyvin nopealla vasteajalla. 

Profibus PA (Process Automation) taas on laajennettu versio Profibus DP:stä. Se tarjoaa turvallisen tiedon- ja tehonsiirron prosessiautomaation kenttälaitteille standardin IEC 6158-2 mukaisesti.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Profinet

Profinet on teollisuus-Ethernet-standardi, jossa aikakriittiset toiminnot on tehty mahdollisiksi reaaliaikaisilla protokollalisäyksillä. Profinet mahdollistaa myös langattoman tiedonsiirron.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Langaton tiedonsiirto

WLAN-standardeihin perustuva teollisuusympäristöön ja automaation vaateisiin sovitettu teollisuuden langaton lähiverkko.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin