Keskus

Kytkentä, suojaus ja ohjaus

Pienjännitekojeet tarjoavat kilpailukykyisen ja innovatiivisen tuotevalikoiman moottorilähdön kytkinkojeista energianjakelun katkaisijoihin.
Pienjännitekojeet ovat tärkeä osa tuotevalikoimaamme. Pienjännitekojeilla parannetaan tuottavuutta ja turvallisuutta sekä varmistetaan, että asiakkaiden kilpailukyky paranee pitkällä aikavälillä.

Rajaukset

Kontaktorit

Kontaktoreita käytetään moottoreiden ja muiden kuormien ohjaamiseen.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Moottorisuojakytkimet

Moottorinsuojakytkimiä käytetään oikosulkumoottoreiden ylikuormitussuojaukseen. Valikoimamme sisältää erilaisia komponentteja, joita voidaan yhdistellä asiakkaalle parhaiten sopiviksi kokonaisuuksiksi. Moottorikytkin auttaa välttämään mekaanisia ongelmia.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Lämpöreleet

Lämpöreleitä käytetään oikosulkumoottoreiden ylikuormitussuojaukseen. Lämpörele on erinomainen valinta, kun tarvitaan omiin tarpeisiin mukautuvaa komponenttisarjaa.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Aikareleet

Aikareleitä käytetään koneenohjauksissa, joissa tarvitaan ajastettuja toimintoja. Aikarele on tarkoitettu yksinkertaisiin koneohjauksiin.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Teollisuusreleet

Apureleitä ja -puolijohdereleitä käytetään, kun halutaan galvaaninen erotus kenttäjännitteen ja ohjausjärjestelmän väliin. Apureleitä käytetään kun halutaan monistaa koskettimia ja jos on käytössä eri potentiaalissa olevia signaaleja, joita halutaan ohjata yhtä aikaa tai monistaa.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Riviliittimet

Meillä on kattava valikoima riviliittimiä tarvikkeineen joka lähtöön. Liitäntätekniikkana löytyvät perinteisen ruuviliitännän lisäksi jousikuormitteiset mallit sekä uudet PushIn-liittimet.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Virtalähteet

Teholähteet, DC/DC-muuntimet, redundanssimoduulit ja UPS-ratkaisut ovat toiminnoiltaan ja rakenteeltaan optimoitu eri alojen vaatimuksiin. Vakiovalikoiman lisäksi toimitamme asiakkaalle räätälöityjä teholähteitä.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Muuntajat

Muuntajien on oltava joustavia, sillä eri tilanteissa tarvitaan erilaista jännitettä. Murrelektronikin tuotevalikoima tarjoaa tätä joustavuutta, olipa kyse eristys-, ohjaus- tai suojamuuntajasta.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Painikkeet ja merkkilamput

Erilaiset painonapit, merkkilamput, valintakytkimet ja valopylväät ovat saatavilla Siemensin kattavasta valikoimasta. Niillä käyttäjä saa ajantasaista tietoa koneen tai prosessin tilasta.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Johdonsuoja-automaatit

Johdonsuoja-automaattien sovelluskohteina ovat johtojen ja laitteistojen ylikuormitus- ja oikosulkusuojaus rakennuksissa sekä teollisuuden sovelluksissa ja laitteissa. Teollisuuden sovelluksia varten kojeisiin voidaan lisätä apukoskettimia, hälytyskoskettimia, työvirtalaukaisin, alijännitekela ja kauko-ohjausyksikkö.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Ylivirtasuojaus

Elektronisten ylivirtasuojien suuri tuotevalikoima mahdollistaa virranjakelujärjestelmän älykkään suojaamisen. Yksinkertainen käyttö ja helppo tuotteen valinta ovat suuria etuja.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Kaapit, kotelot ja pulpetit

Kytkentäkotelot, kaapit, kaappijärjestelmät ja pulpetit löytyvät täältä.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin