Moottorisuojakytkimet

Moottorinsuojakytkimiä käytetään oikosulkumoottoreiden ylikuormitussuojaukseen.

Rajaukset

Moottorisuojakytkimet Siemens

Moottorinsuojakytkimiä käytetään oikosulkumoottoreiden ylikuormitussuojaukseen. SIRIUS-sarja sisältää erilaisia komponentteja, joita voidaan yhdistellä asiakkaalle parhaiten sopiviksi kokonaisuuksiksi. Moottorikytkin auttaa välttämään mekaanisia ongelmia.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Moottorisuojakytkimet Eaton

Eaton on tuottanut moottorinsuojakatkaisijoita vuodesta 1932 asti. Siitä lähtien ovat ideamme ja kehitystyömme vaikuttaneet ratkaisevasti moottorinsuojauksen kehitykseen. Tuloksena ovat kehittyneet konseptit ja markkinoitavat tuoteinnovaatiot, joista kasvaa alan kansainvälisiä trendejä muovaavia tienraivaajatuotteita yhä uudelleen ja uudelleen.

Tämä pitkä perinne moottorinsuojauksen alalla on auttanut luomaan ja ylläpitämään sitä ydinosaamista, joka on yhtä voimakas vielä tänä päivänä. Termi PKZ ei tarkoita vain korkeaa laatua, vaan se on myös asiantuntijoiden käyttämä synonyymi moottorinsuojakatkaisijoille.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Moottorisuojakytkimet Schneider Electric

TeSys GV

Kompaktit, innovatiiviset ja korkealla suorituskyvyllä varustetut moottorinsuojakatkaisijat varmistavat moottoreiden jatkuvan toiminnan kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Moottorinsuojakatkaisijan ominaisuudet mukautuvat moniin eri vaatimuksiin ja niitä voidaan käyttää useissa vaativissa sovelluksissa. Moottorinsuojakytkimet toimivat sähkömoottoreiden suojalaitteina, tarkkailemalla 50–60Hz: n moottoripiirien virransyöttöä. Ne suojaavat moottoreita oikosuluilta, ylikuormitukselta ja vaihevioilta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin