Virtalähteet

Teholähteet, DC/DC-muuntimet, redundanssimoduulit ja UPS-ratkaisut ovat toiminnoiltaan ja rakenteeltaan optimoitu eri alojen vaatimuksiin. Vakiovalikoiman lisäksi toimitamme asiakkaalle räätälöityjä teholähteitä.

Rajaukset

Virtalähteet Siemens

Siemensin SITOP- ja Logo! Power -teholähteet tarjoavat laadukkaan ratkaisun kaikkiin 24 VDC -tehonsyötön tarpeisiin. Tehokas virtalähde on perusedellytys prosessin toimivuudelle. Kriittiset tuotantoprosessit voidaan taata vain, jos teholähteeltä vaadittava laatu on käytettävissä automaatiojärjestelmälle.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtalähteet Omron

Koneiden suunnittelussa koolla on merkitystä. Siksi Omron on hyödyntänyt kehitystyössä ainutlaatuista lämpösimulointiohjelmistoa, jonka ansiosta S8VK-sarjan virtalähteillä on suuri tehotiheys ja ne ovat markkinoiden pienimpiä.

Tämän lisäksi S8VK-malliston laitteet ovat entistä tyylikkäämpiä.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtalähteet Phoenix Contact

Maksimoi järjestelmäkäytettävyys laadukkailla ja teknisesti johtavilla teholähteillä.
Valitse laajasta tuoteperheiden valikoimasta optimaalinen teholähde sovellukseesi. Tuotteet eroavat toisistaan rakenteeltaan, teholtaan ja toiminnoiltaan. Ne on optimoitu eri alojen kuten koneen- ja järjestelmänrakennuksen, kiinteistöautomaation, laivanrakennuksen tai prosessitekniikan vaatimukset huomioiden.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtalähteet Murrelektronik

Murrelektronikin kytkinkaappikomponenteilla varmistat optimaalisen virranhallinnan kone- ja järjestelmäasennuksissa.

Yksittäiset komponentit sopivat täydellisesti yhteen. Tämä takaa jatkuvan virransyötön ja optimaalisen tehokkuuden. Asennus käy nopeasti. Häiriönvaimennin- ja puskurimoduulit takaavat järjestelmän käytettävyyden.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin