Turvareleet

Laaja turvallisuusratkaisujen valikoima – yksikanavaisesta hätäpysäytyspainikkeesta PNP-lähdöillä varustettuun turvalaserskanneriin - voidaan liittää turvareleeseen. Turvareleet voidaan integroida koneeseen joustavasti ja taloudellisesti.

Rajaukset

Turvareleet Omron

Laaja valikoima erilaisia turvareleitä erilaisiin kohteisiin.
Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvareleet Pilz

PNOZ-turvareleet valvovat turvatoimintoja kuten hätäpysäytystä, turvaportteja, valoaitoja, valoristikoita, kaksinkäsinkäyttöä, turvamattoja, pyörimisnopeutta, pysähtyneisyyttä ja monia muita. PNOZ-turvareleet todistavat toimivuutensa lukemattomissa käyttökohteissa ympäri maailman.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvareleet SICK

SICKin laaja turvallisuusratkaisujen valikoima – yksikanavaisesta hätäpysäytyspainikkeesta PNP-lähdöillä varustettuun turvalaserskanneriin - voidaan liittää turvareleeseen. Turvareleet voidaan integroida koneeseen joustavasti ja taloudellisesti. SICKin kattava turva-portfolio tarjoaa sopivat ratkaisut lähes kaikkiin sovelluksiin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

LEUZE turvarele, kun haluat laatua ja varmuutta sovellukseesi.

Leuze electronic MSI-tuoteperhe koostuu turvareleistä ja ohjelmoitavista turvaohjausyksiköistä.
Näiden tuotteiden avulla hätäseispainikkeet, turvavalolaitteet ja turvakytkimet kytketään koneiden ohjauspiireihin turvallisesti standardeja noudattaen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvareleet Siemens

Turvareleitä käytetään turvatoiminnan saatavuuden varmistamiseen kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Hätä-seis-rele on hyvä esimerkki turvatoiminnasta, joka toteutetaan yksinkertaisella komponentilla. Ratkaisu koostuu hätä-seis-painikkeesta, turvareleestä ja kontaktorista. Jos riskikartoitus vaatii korkeinta turvaluokkaa, niin mekaaniset komponentit, kuten kontaktorit ja hätä-seis-painikkeen koskettimet, pitää kahdentaa. Hätäpysäyttimiä ovat hätä-seis-painikkeet ja köysihätäpysäyttimet.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin