Prosessi-instrumentointi

Rajaukset

Virtausmittaus

Valikoimastamme löytyy oikea virtausmittari nesteiden, kaasun ja höyryn virtausmittaukseen kaikkiin sovelluksiin. Laajaan valikoimaan kuuluu magneettisia virtausmittareita sekä massavirtaus-, ultraääni- ja VORTEX-virtausmittareita.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Painemittaus

Painelähettimien laajasta valikoimasta on helppo löytää oikea tuote eri sovelluksiin. Painelähetin on tarkoitettu ylipaineen, absoluuttisen paineen, virtauksen ja pinnankorkeuden mittaamiseen.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Lämpötilamittaus

Lämpötila-anturit ovat vastusantureita ja termoelementtejä eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Lämpötila-anturieita käytetään lämpötilan mittaukseen eri sovelluksissa. Anturi koostuu mittaelementistä (vastusanturi tai termoelementti) ja liitäntä- sekä asennusosista.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Pinnanmittaus

Oli kyseessä jatkuva pinnankorkeuden mittaus, raja-arvon määritys tai niiden yhdistelmä – tarjoamme laajan ratkaisuvalikoiman prosessinohjaukseen ja varmistukseen.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Viestimuuntimet

Laaja monikäyttöisten lähettimien valikoima erotukseen, muunnokseen, skaalaukseen, vahvistukseen, hälytyksiin, säätöön jne.

Yksi laiteversio, joka sopii laajasti erilaisiin sovelluksiin, voi vähentää asennusaikaa ja koulutustarvetta sekä suuresti yksinkertaistaa varaosahankintoja tehtaallanne. Laitteet on suunniteltu huomioiden pitkäikäinen viestitarkkuus, pieni tehontarve, immuniteetti sähköiselle kohinalle ja helppo asettelu.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin