Pinnanmittaus

Oli kyseessä jatkuva pinnankorkeuden mittaus, raja-arvon määritys tai niiden yhdistelmä – tarjoamme laajan ratkaisuvalikoiman prosessinohjaukseen ja varmistukseen.

Rajaukset

Pinnanmittaus Siemens

Siemens SITRANS L -sarjassa on sekä pintakytkimiä, että laitteita jatkuvaan pinnankorkeuden mittaukseen. Ne soveltuvat nesteiden, lietteiden ja kiintoaineiden pinnankorkeuden mittaukseen ja pintarajojen valvontaan. Laaja tuoteohjelma ja eri mittaus menetelmät varmistavat oikean ratkaisun eri sovelluksiin.

Näytä lisätiedot

Pinnanmittaus ifm

Pinnankorkeuden mittauksen kaksi yleisintä mittausmenetelmää ovat suora mittaus, joka tapahtuu itse mitattavassa aineessa ja ulkopuolelta tapahtuva epäsuora mittaus (esim. mittaus säiliön seinämän läpi kapasitiivisen anturin avulla).
Kuluminen ja likaantuminen aiheuttavat usein toimintahäiriöitä - erityisesti mekaanisissa kytkimissä, jotka ovat suorassa yhteydessä mitattavaan aineeseen.
ifm:n valmistamat elektroniset anturit toimivat kuitenkin ilman liikkuvia osia, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja luotettavia. Säännöllistä huoltoa ja puhdistusta ei siten enää tarvita.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Pinnanmittaus Sick

Olkoonpa kyseessä jatkuva pinnankorkeuden mittaus, raja-arvon määritys tai niiden yhdistelmä – SICK tarjoaa laajan ratkaisuvalikoiman prosessinohjaukseen ja varmistukseen. SICK tarjoaa asennustilanteen, väliaineen ominaisuuksien ja ympäristöolosuhteiden mukaan optimaaliset anturit, joilla on vain yksi tavoite: tehokkaat prosessit. SICKin kattava tuotevalikoima on yksi markkinoiden laajimmista, ja tässä SICK tarjoaa käytettäväksi kaiken tietotaitonsa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin