Tunnistustekniikka

Rajaukset

Konenäkö

Konenäköratkaisut ovat ihanteellisia automatisoituihin tarkastus- ja mittaustehtäviin. 2D- ja 3D-konenäkökamerat ovat omiaan moniin sovelluksiin, joissa mitataan, paikannetaan, tarkastetaan ja tunnistetaan. Konenäkötuotteemme ovat teollisuusympäristöön suunniteltuja ja yli 60 vuoden teollisuusanturikokemuksella huolellisesti kehitettyjä.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Viivakoodinlukijat

Kaikilla yritystoiminta-alueilla on voitava käsitellä tietoja nopeasti ja joustavasti. SICKin käsilukijat tekevät ensiluokkaista työtä, sillä ilman automaattisia lukijoita kaikki pitäisi lukea ja rekisteröidä manuaalisesti.

Kun kehittyneessä automaattitunnistuksessa käytetään käsilukijoita, luku tapahtuu erittäin nopeasti, eikä lukuvirheitä esiinny juuri lainkaan. Työntekijöiden työ helpottuu, prosessit nopeutuvat ja virhelähteet eliminoidaan – kaikilla yritystoiminta-alueilla.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Merkinlukijat

Antureille asettaa suuria vaatimuksia automatisoitujen tuotantoprosessien, esim. pakkauskoneiden, sovelluksien monipuolisuus. Tyypillisiä sovelluksia ovat suurilla nopeuksilla tapahtuvat painomerkkien ja etikettien tunnistus sekä värillisten pintojen erottelu. Lisäksi voidaan tunnistaa pienimmätkin osat tai paikoittaa kohteet tarkasti.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

2D-laserskannerit

2D-LiDAR-anturit (myös 2D-laserskannerit) soveltuvat mittaus- ja tunnistustehtäviin.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin