Sickin W10: Maailman ensimmäinen valokenno kosketusnäytöllä

Anturi, jonka voit ottaa käyttöön hetkessä JA jota voit käyttää useimpiin sovelluksiin? Se ei ole vain unelmaa: se on SICKin W10.

Etsitpä vaivatonta asennus- ja käyttöönottokokemusta tai haluat tehostaa toimitusketjuasi, W10:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja ohjelmointimahdollisuudet mahdollistavat sen nopean käyttöönoton monenlaisiin kohteisiin. Se voi olla ainoa valosähköinen anturi, jota koskaan tarvitset.

W10

W10Helppo asentaa, helppo käyttää. Kohdevalokenno lukuisiin käyttökohteisiin.

W10-kohdevalokenno on helppokäyttöinen, kestävä ja suorituskyvyltään hyvä, ja siksi se on ihanteellinen ratkaisu tarkkaan kohteen tunnistukseen vaativissa ympäristöissä. Anturin intuitiivisesti käytettävän kosketusnäytön kautta anturiparametrien asettaminen käy nopeasti. Opetustoiminta takaa anturin nopean mukauttamisen kulloisenkin käyttökohteen vaatimuksiin. Erilaiset MultiMode-toiminnot, kuten etualan häivennys ja taustahäivennys mahdollistavat anturin käytön hyvin monissa käyttökohteissa.

Hyödyt
Erittäin helppokäyttöinen
Luotettava ja tehokas tunnistus
Koska versioita on vain vähän, tuotteen valinta käy helposti
Sopii myös ankariin ja vaativiin ympäristöolosuhteisiin
Yleiskäyttöinen
Anturin nopea asennus ja käyttöönotto
Uudelleen tehtävät konfiguroinnit ja suunnittelemattomat seisokkiajat voidaan välttää
Ominaisuudet
Helppo käyttää kosketusnäytön ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla
Tarkka laserkolmiomittausanturi ja huippuresoluutioinen vastaanotinelementti
Koska versioita on vain vähän, hankintaan, hallinnointiin, varastointiin, koulutukseen ja huoltoon kuluu vain minimaalisesti aikaa
Kestävä kotelo ruostumattomasta teräksestä V4A (316L), kotelointiluokka IP69k
MultiMode-toiminnot “Speed”, “Standard” ja “Precision” sekä toimintaperiaatteet etualan häivennys ja taustahäivennys
Standardoitu mekaaninen asennus, esikonfiguroidut asetukset ja useita opetusvaihtoehtoja anturin helppoa integrointia varten
Valinnainen manipulaatiosuojaus: käyttöliittymän käytön estotoiminto

Helppo asentaa, helppo käyttää

W10-kohdevalokenno on yksinkertainen ja intuitiivinen anturiratkaisu, joka takaa alusta loppuun positiivisen anturikokemuksen. Alan markkinoiden ensimmäinen kosketusnäyttö tässä tuotekategoriassa helpottaa asennusta, konfigurointia ja huoltoa. Helppokäyttöisyys lyhentää huomattavasti laitteen käyttöönottoon kuluvaa aikaa.
W10_1

Vaikuttava suorituskyky lukuisissa käyttökohteissa

W10-anturin suorituskyky on korkea, ja siksi sillä voidaan ratkaista lukuisia tunnistustehtäviä. Anturi käyttää sovelluskohtaisia algoritmeja, ja siksi sen toistotarkkuus ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Kohdevalokennossa on monia MultiMode-toimintoja ja konfigurointeja, joiden avulla se voidaan yksilöllisesti mukauttaa kulloisiinkin vaatimuksiin.
W10_2

Yksi anturi, monia käyttökohteita

Kohdevalokennon valinta riippuu siitä, kuinka luotettava se on ja kuinka helposti se voidaan mukauttaa kunkin käyttökohteen vaatimuksiin. W10-kohdevalokenno on helppo, hyvin toimiva ratkaisu. Anturin asennus ja käyttöönotto käyvät nopeasti. Sen lisäksi tarvitset vain muutamia anturiversioita: eri MultiMode-toimintojen ja konfigurointimahdollisuuksien ansiosta W10-valokennon neljä vaihtoehtoa voidaan nopeasti mukauttaa hyvin erilaisiin vaatimuksiin. W10:llä on potentiaalia toimia kaikkiin käyttökohteisiin sopivana yleiskohdevalokennona.

W10, WTM10

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin