Siemensin TIA Portal V19 tehostaa ohjelmointia entisestään

TIA Portal V19 mahdollistaa suunnittelun tehostumisen, diagnostiikan syventymisen sekä liikkeenohjauksen ratkaisut.

Ohjelmiston julkaisu mahdollistaa monien uusien toiminnallisuuksien käyttöönoton uusille sekä jo olemassa oleville ratkaisuille. Ohjelmoitavien logiikoiden tapauksessa uusien ominaisuuksien kautta saatavat hyödyt näkyvät erityisesti suunnittelun tehostumisessa, diagnostiikan syventymisessä sekä liikkeenohjauksen ratkaisuissa.

Uudet ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön päivittämällä olemassa olevan logiikan laiteohjelmistoversio uusimpaan julkaistuun versioon, joka on tällä hetkellä Simatic S7-1500 -sarjan logiikoilla versio 3.1. Uudet tilaukset toimitetaan aina viimeisimmällä laiteohjelmistoversiolla, ja päivitystä varten ne voidaan ladata SiePortalista.

TIA19

TIA-portaalissa liikkeenohjaus on intuitiivinen ja täysin integroitu suunnittelusta ja ohjauksesta koneiden ja laitosten käyttöihin. Riippumatta siitä, haluaako käyttäjä ohjata yhtä akselia vai monimutkaista kinematiikkaa, TIA-portaali tarjoaa tukea graafisilla käyttöliittymillä, intuitiivisilla teknologiaobjekteilla ja laajoilla diagnostiikkavaihtoehdoilla, kuten jäljityksellä.

Versio 19 tuo entistä enemmän parannuksia:
Uusi versio tarjoaa laajennettuja toimintoja, jotka parantavat suunnittelua, mukaan lukien ohjelmistoyksiköt, jotka mahdollistavat modulaarisen ohjelmoinnin. Näin eri käyttäjät voivat luoda omia työtiloja ja kirjoittaa monimutkaisia liikesovelluksi.
Näiden modulaaristen alueiden avulla sovellusten uudelleenkäyttö on helppoa, niitä on helpompi ottaa käyttöön, seurata ja jäljittää, ja versioiden luominen on myös helpompaa.
Uusi suunnitteluominaisuus Named Values mahdollistaa luettavan ja helposti ylläpidettävän koodin luomisen sekä selkeän virheenkorjauksen, mikä tarkoittaa parempaa ohjelmointimukavuutta käyttäjille.

TIA Portal V19:n parannukset tukevat myös SIMATIC-suorittimien käyttöä huippuluokan sovelluksissa koneenrakennuksessa. Ne mahdollistavat myös kaikentyyppisten laitteisto- ja ohjelmistoohjainten simuloinnin S7-PLCSIM:llä (Adv.).

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin