Julkaistu: 19.06.2024
HMI Unified Panels

Smatic HMI Unified Basic-paneelit

Tehokkaan tuotannon kannalta on tärkeää tietää tarkasti, mitä tapahtuu koneessa, tuotantolinjassa tai tehtaalla. Vain johdonmukaisilla tiedoilla ja yksityiskohtaisella analyysillä voidaan tehdä oikeat päätökset.
Tästä syystä on tärkeää välttää suljettuja järjestelmiä laitoksessa niin paljon kuin mahdollista. Yhdenmukainen ohjaus ja visualisointi koko laitoksessa on tärkeä näkökohta, ja tuotantotietojen käyttö missä tahansa voi auttaa vähentämään seisokkeja.

Uudet HMI Unified Basic -paneelit voivat olla tärkeä osa kokonaisratkaisussa. Toisaalta on mahdollista vähentää laitoksen monimutkaisuutta standardoimalla komponentit, jotka luovat läpinäkyvyyttä koko järjestelmään. Laitoksen tilan analysoinnista tulee tarkempaa ja kun se visualisoidaan korkealaatuisella paneelilla, on laitoksen tila helpompi ymmärtää ja analyysista tulee merkityksellisempi.

Unfied-paneelit ovat osa TIA-Portalia. Tämä mahdollistaa yhden, koko järjestelmän kattavan suunnittelun eri alustoille – PLC ja HMI – ja johtavat yhtenäiseen ulkoasuun ja käyttäjätuntumaan käyttöliittymissä. Ja ollakseen joustava, tuotantotietojen etäkäyttö on valmiiksi integroituna toimintona. Unified Basic-paneelit luovat lukuisia muita uusia mahdollisuuksia ja antavat parhaat mahdollisuudet laitoksen optimoituun visualisointiin ja standardointiin.