Julkaistu: 19.06.2024
Boliden

Tutustu yhteistyöhömme Boliden Harjavallan kanssa!

Boliden Harjavalta Oy jalostaa kuparia ja nikkeliä uusiutuvan energiantuotannon, vihreän siirtymän ja modernin yhteiskunnan tarpeisiin. Yhtiö on osa ruotsalaista Boliden-konsernia, joka on erikoistunut kaivos- ja metallien tuotantoon. Boliden Harjavalta työllistää yhteensä 580 eri alojen ammattilaista Harjavallassa ja Porissa. He ostavat sähkö- ja automaatiotuotteitamme automaattisen tilausjärjestelmän avulla, mikä on merkittävästi tehostanut heidän toimintaansa.

Yhteistyön ansiosta Boliden Harjavallalla on nyt entistä parempi hallinta suurten tuotemäärien kanssa, ja automatisoitu tilausprosessi on nopeuttanut hankintoja sekä vähentänyt manuaalista työtä.

”Sähkö- ja automaatiotuotteiden hankintasopimuksen myötä olemme saaneet nopeutettua tuotteiden hankintaprosessia käyttäen hyödyksemme automaattista tilausprosessia. Olemme saaneet Boliden Harjavallan ja PJ Controlin järjestelmiin samat tuotenumerot näkyviin, mikä auttaa huomattavasti vähentämään riskiä väärän tuotteen tilaukselle ja toimitukselle”, Risto-Matti Tuominen Boliden Harjavallasta kertoo.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa siitä, miten voimme auttaa sinuakin tehostamaan hankintaprosessejasi!