Hälytys- ja merkinantolaitteet

Hälytys- ja merkinantolaitteet perustuvat valo- tai ääniviestiin tai niiden yhdistelmiin. Näistä tuoteryhmistä löytyvät merkkivalot, vilkut, välähdysvalot, summerit, torvet ja moniäänihälyttimet eri muodoissaan.

Rajaukset

Valohälyttimet

Laaja valikoima optisia eli valohälyttimiä. Teknisesti tuote voi olla jatkuvasti palava merkkivalo, vilkku, välähdysvalo, LED-valo tai EVS-värinä/välkevalo.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Äänihälyttimet

Äänihälyttimiä valmistetaan pienistä ohjauspaneeliin asennettavista hälytinsummereista aina voimakkaisiin hälytinsireeneihin, -torviin ja soittokelloihin saakka.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Yhdistelmähälyttimet

Yhdistelmähälyttimessä käytetään vähintään kahta eri viestintämediaa - yleensä valoa ja ääntä - havaittavuuden parantamiseksi esimerkiksi ulkoisten häiriöiden ympäristössä tai erilaisten viestien välittämiseksi eri tekniikoilla.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin