Kapasitiiviset kytkimet

Kapasitiivisia antureita käytetään kaikenlaisten kohteiden kosketuksettomaan tunnistukseen. Päinvastoin kuin induktiiviset anturit, jotka tunnistavat ainoastaan metalliset kohteet, kapasitiiviset anturit tunnistavat myös ei-metalliset kohteet.

Rajaukset

Kapasitiiviset kytkimet SICK

Metallisien ja ei-metallisien esineiden tunnistus

Joskus sitä haluaisi tietää, mitä ulkopinnan takaa löytyy. Esimerkiksi seinän takaa, säiliöstä, kontista, suojuksen takaa. Pinnankorkeusvalvonta on kapasitiivisten lähestymiskytkimien toimialuetta. Onpa sitten kysymyksessä kiinteä materiaali kuten paperi tai puu, granulaatti tai nesteet: ne tunnistavat luotettavasti tuotteen tuotantoprosessissa ja lopputarkastuksessa. Onko suojuksen takana jotain? Onko valmiiksi täytetty pakkaus todella täynnä? Paljonko säiliössä on vielä maalia? Nämä ovat helppoja kysymyksiä kapasitiiviselle lähestymiskytkimelle. SICKin kapasitiiviset lähestymiskytkimet ovat aina lähellä tapahtumia. Kytkentäetäisyydet 1 - 25 mm antavat pelivaraa lähes jokaiseen asennustilanteeseen ja tekevät antureista erittäin joustavia useisiin sovelluksiin. Anturit eivät ole herkkiä häiriöille. Epäpuhtaudet, pöly, ilman ruiskusumu, sähkömagneettiset häiriöt eivät vaikuta anturin toimintaan. Siksi niitä käytetään erilaisilla aloilla. Elintarviketeollisuudessa samoin kuin autoteollisuudessa sekä varasto- ja kuljetintekniikassa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kapasitiiviset kytkimet ifm

Kapasitiivisia lähestymiskytkimiä käytetään kaikenlaisten kohteiden kosketuksettomaan tunnistukseen. Induktiivisista kytkimistä poiketen kapasitiiviset kytkimet tunnistavat myös ei-metallisia materiaaleja. Tyypillisiä sovellutusalueita ovat mm. puu-, paperi-, lasi-, muovi-, elintarvike- ja kemianteollisuus.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin