Painemittaus

Painelähettimien laajasta valikoimasta on helppo löytää oikea tuote eri sovelluksiin. Painelähetin on tarkoitettu ylipaineen, absoluuttisen paineen, virtauksen ja pinnankorkeuden mittaamiseen.

Rajaukset

Painemittaus ifm

ifm:n tuoteohjelmaan kuuluu laaja valikoima erilaisiin teollisuussovellutuksiin sopivia elektronisia paine- ja tyhjiöantureita.
Sovellutuksesta riippuen voidaan valita joko keraamis-kapasitiivisella mittakennolla varustettuja malleja tai malleja, jotka on toteutettu metallisella mittakennolla ja paksukalvotekniikalla. Laaja erilaisten lähtötoimintojen ja kotelomallien valikoima mahdollistaa laitteiden optimaalisen sovituksen erilaisiin prosesseihin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Painemittaus Sick

SICK tarjoaa kattavan portfolion painelähettimiä ja kytkimiä, jotka älykkäiden ja monipuolisten konfigurointimahdollisuuksien ansiosta voidaan sovittaa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin. SICK-tyyppisesti laitteissa yhdistyvät korkealuokkaisten materiaalien käyttö, kestävyys ja tarkka mittaustekniikka yksinkertaisen käytön ja asennuksen kanssa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Painemittaus Siemens

SITRANS P -painelähettimien laajasta valikoimasta on helppo löytää oikea tuote eri sovelluksiin. Painelähetin on tarkoitettu ylipaineen, absoluuttisen paineen, virtauksen ja pinnankorkeuden mittaamiseen.

Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin