Mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikan ylijännitesuojaus parantaa luotettavuutta

Mittaus- säätö- ja ohjaustekniikassa käytetään paljon kaapelointeja, joiden välityksellä kaikkiin liitäntöihin voi kytkeytyä häiriöitä ja vahingollisia ylijännitteitä. Lisää laitteistosi häiriösietoisuutta ja luotettavuutta käyttämällä oikeanlaisia ylijännitesuojia tärkeille signaaleille.

C91

Mittaus- ja ohjaustekniikassa (MCR-tekniikka) ylijännitesuoja varmistaa häiriöttömän signaalin siirron. Lähetettyjen signaalien korkea laatu ja saatavuus ovat välttämättömiä sujuvan toiminnan kannalta. Ylijännitesuojamme tarjoavat ihanteellisen ratkaisun kaikkiin MCR-tekniikan sovelluksiin. Järjestelmähäiriöt voidaan siten välttää.

Edut

  • Tarpeita vastaava suojaus – täydellinen ylijännitesuojalaitteiden tuotevalikoima kaikille yleisille signaaleille
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet: rakenne ja liitäntätekniikat mukautuvat sovellukseen
  • Pistoliitettävät ylijännitesuojat helpottavat koestusta
  • ATEX- ja IECEx-hyväksynnät maailmanlaajuiseen käyttöön räjähdysvaarallisilla alueilla
  • MSO-tekniikan ylijännitesuoja on osa COMPLETE line -järjestelmää
Ylijännitesuojat mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikalle

Ylijännitesuojat mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikalle

 

Konfiguraattori mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikan (MSO) ylijännitesuojaukselle

MSO-tekniikassa käytetään paljon kaapelointeja. Kaapelointien välityksellä kaikkiin liitäntöihin voi kytkeytyä ylijännitteitä. Pääset kahdella vaiheella oikeaan mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikan ylijännitesuojaan.

 

Kompakti, jokaiseen käyttökohteeseen

TERMITRAB complete on maailman kapein ylijännitesuoja MSO-tekniikalle. Tuotevalikoima tarjoaa kokonaisen järjestelmän. Valikoima ulottuu yksinkertaisesta ja yksiportaisesta ylijännitesuojasta moniportaisiin, pistoliitettäviin malleihin, joissa on veitsierotus-, merkinanto- ja etäilmoitusoptio.

Kapeimmat ylijännitesuojat ovat vain 3,5 mm leveitä. Näin tilaa säästyy jopa 50 % verrattuna 7-millimetristen mallien asennukseen.

TERMITRAB complete -suojalaitteet on varustettu mekaanisella merkinannolla, joka näyttää suojalaitteen tilan ilman apuenergiaa. Valinnaiset etäilmoitusmoduulit valvovat optisesti jopa 40:tä suojalaitetta. Termisessä ylikuormituksessa etäilmoitusmoduulit lähettävät tilasta yhteisilmoituksen potentiaalivapaan koskettimen kautta esimerkiksi valvomoon.

TERMITRAB complete -tuoteperhe

TERMITRAB complete -tuoteperhe

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin