SIMATIC S7-300-logiikka- ja ET 200M sekä ET200S -I/O-sarjat poistuvat myynnistä asteittain

Siirtymävaihe alkoi 1.10.2023

Simatic S7-1500 -sarjan ohjelmoitavat logiikat ovat olleet markkinoilla jo kymmenen vuoden ajan. Samalla yli neljännesvuosisadan palvelleelle Simatic S7-300 -sarjalle tullaan 1.10.2023 julkistamaan phase-out. Tämä merkitsee sitä, että Simatic S7-300 -logiikkasarja ja ET200M sekä ET200S-I/O-sarjat tulevat poistumaan myynnistä asteittain.

S7_300

Tuotteet eivät poistu saatavilta välittömästi, vaan niitä voi edelleen tilata uutena osana noin kahden vuoden ajan. Tämän jälkeen tuotteet siirtyvät varaosavaiheeseen noin kahdeksaksi vuodeksi, jonka jälkeen niiden saatavuus lakkaa. Simatic ET 200S -järjestelmä siirtyy varaosavaiheeseen myös lokakuun alussa.

Luonnollinen korvaaja poistuville tuotteille on uudempi S7-1500- sekä ET 200MP ja ET 200SP -teknologia. Siirtymä laitteistojen välillä on pyritty tekemään helpoksi muun muassa laitteistomigraatiotuella TIA Selection Tool -konfigurointityökalussa sekä automaatioprojektimigraatiolla TIA Portal -ohjelmointiympäristössä.

 

Lue lisää:
Tiedote englanniksi: Simatic S7-300 ja ET 200M
Tiedote englanniksi: Simatic ET 200S

TIA Selection Tool-työkalu [EN]

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin