Langaton tiedonsiirto

WLAN-standardeihin perustuva teollisuusympäristöön ja automaation vaateisiin sovitettu teollisuuden langaton lähiverkko.

Rajaukset

Langaton tiedonsiirto Siemens Scalance W

IWLAN on "Industrial WLAN“, teollisuuden langaton lähiverkko. Kupari- tai valokuitukaapelien sijaan langaton tiedonsiirto tapahtuu radioaalloilla. Se perustuu kansainvälisiin standardeihin. WLAN-standardissa ei ole tarvittavia määrityksiä teollisuusympäristön vaateisiin. Toisaalta koska tuotanto- ja automaatiotasolla on lukuisia sähkömagneettisten häiriöiden lähteitä, toisaalta koska automaatiolla on tiukat vaatimukset reaaliaikaisuudelle ja tiedonsiirron deterministisyydelle.  

IWLAN: iin on tehty useita parannuksia automaation vaatimusten mukaisesti. Toisin sanoen, langaton verkko on ”karaistu” kestämään teollisuusympäristön häiriötekijät. Myös langattoman verkon komponentit ovat tukevatekoisia ja teollisuusympäristön vaatimukset täyttäviä. 

Teollisuuden langaton lähiverkko koostuu tukiasemista ja verkon liittyjistä (client). Tukiasemat hoitavat langattoman verkon koordinoinnin ja reititystoiminnot, liittyjät (client) muodostavat yhteyden langoitetun laiteen ja langattoman verkon välille. Tukiasemiin ja liittyjiin (client) liitetyillä antenneilla luodaan kulloiseenkin sovellukseen sopiva radiokenttä. Radioyhteyden ja signaalin laadun parantamiseksi SCALANCE W -langattomat tuotteet käyttävät erikoistekniikoita, kuten kahdennettua antennia ja vikasietoisia modulaatiotekniikoita.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin