Profinet

Profinet on teollisuus-Ethernet-standardi, jossa aikakriittiset toiminnot on tehty mahdollisiksi reaaliaikaisilla protokollalisäyksillä. Profinet mahdollistaa myös langattoman tiedonsiirron.

Rajaukset

Profinet Kaapeli Siemens

Kaapeleiden asennuksille teollisuusympäristössä on asetettu kovia vaatimuksia. Siemens tarjoaa FastConnect-järjestelmää, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset: Paikan päällä tapahtuva asennus - nopea, helppo ja virheetön.
Kaapeleita löytyy eri versioina eri käyttökohteisiin perusasennuksen lisäksi, esim. riippuasennukseen, elintarviketeollisuuteen tai raideliikenteeseen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Profinet Liitin Siemens

FastConnect RJ45 -liitäntä, joka ei pelkää häiriöitä; kiinteän metallikotelon ansiosta ihanteellinen ratkaisu RJ45-pistoliittimien asentamiseen FastConnect Twisted Pair -asennuskaapelien kanssa kenttäolosuhteissa. Aikaa säästävä, virheetön asennus FastConnect-järjestelmän ansiosta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Profinet Kytkin Siemens

Kytkin on teollisuusautomaation verkkojen peruskomponentti aina kenttätasolta ylätasolle asti. Siemensin SCALANCE X -kytkinperheen tuotteita voidaan käyttää Ethernet -, teollisuus-Ethernet- ja Profinet-verkoissa. Kytkimissä on tukevatekoinen kotelointi teollisuusympäristöön. 

SCALANCE X -kytkimiä on laaja valikoima erilaisin ominaisuuksin, joko sähköisillä tai optisilla liitännöillä tai niiden yhdistelmillä. Karkeasti voidaan tehdä jako hallinnoitaviin kytkimiin ja peruskytkimiin sen perusteella voiko kytkintä hallita ohjelmallisesti vai onko se ilman ohjelmallista käyttöliittymää.

Jotkin kytkimistä on optimoitu tahdistetun reaaliaikaisen tiedon siirtämiseen (IRT).  Joissain kytkimissä on myös tarvittavat ominaisuudet kahdennetun verkon hallintaan. 

SCALANCE-kytkimillä voidaan toimistoverkko yhdistää saumattomasti automaation Ethernet-pohjaiseen verkkoon.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin