Älykäs tärinänvalvonta ilman kaapelointia

  • Monikkäyttöinen paristokäyttöisyyden ja radiotiedonsiirron ansiosta
  • Kokonaistärinän ja lämpötilan valvonta vaikeapääsyisissä paikoissa
  • Älykkään verkkotopologian avulla toteutettua radioteknologiaa tehokkaaseen tiedonsiirtoon
  • Helppo käyttöönotto anturista datan visualisointiin

Tärinänvalvontaa yksinkertaisiin koneisiin
Paristokäyttöinen VW-sarjan tärinäanturi yhdessä ZB0929-gatewayn ja ifm moneo tai LR SmartObserver -ohjelmiston kanssa mahdollistaa koneiden kokonaiskunnonvalvonnan ISO 10816 mukaan. Yhdessä integroidun lämpötilavalvonnan kanssa tällä anturilla on mahdollista havaita konetta uhkaavat vauriot ja aikatauluttaa tarvittavat kunnossapitotoimenpiteet suurempien vahinkojen ja kalliiden seisakkien välttämiseksi.

Nopea ja helppo integrointi langattoman toiminnan ansiosta
Täysin langattomien antureiden ja intuitiivisen datan analysointi- ja visualisointiohjelmiston avulla voidaan laitoksen kattava valvontajärjestelmä ottaa käyttöön nopeasti ilman ylimääräistä työtä. Samalla, kun varmistetaan korkeimman tason dataturvallisuus, anturidata lähetetään mittauspisteestä gateway-yksikköön.

Tärinäanturi tunnistaa ja lähettää sekä v-RMS -arvon että mittauspisteessä mitatun lämpötila-arvon. Alla lisätietoja saatavasta datasta ja lähetyskapasiteetista.

v-RMS (väsyminen)
Värähtelynopeuden tehollisarvo. Mahdollistaa komponenttien väsyminen arvioinnin.

Lämpötila
Lämpötilan nousu voi johtua liiallisesta kitkasta t.m.s. (esim. sähköiset syyt), ja se indikoi olemassa olevat tai uhkaavat vauriot.

Mukava, älykäs liitettävyys
Ethernet-kaapeliliitännän lisäksi ZB0929-gateway-yksikössä on myös joukko langattomia liitäntöjä, kuten esim. NB-IoT, LTE CAT 1, Wi-Fi ja 2G GSM. Jopa 28 anturia voidaan liittää Gateway-yksikköön ja siten epäsuorasti loppujärjestelmään tai käyttämällä älykästä verkkotiedonsiirtoa vain napin painalluksella.

Arviointi
Anturidataa voidaan visualisoida ja analysoida ifm moneo tai LR SmartObserver -ohjelmiston avulla, ja lisäksi hälytykset voidaan konfiguroida mukavasti siten, että koko mittausketjun nopea käyttöönotto varmistetaan. Anturidatan arvioimista varten tarvitaan sopiva ifm moneo -lisenssi (välttämätön).

Ei ulkoista jännitesyöttöä
Sisäänrakennetun pariston ansiosta anturia voidaan käyttää ainakin 4 vuotta. Koska elektroniikka on kokonaan valettu, ei-toivottuja resonanssivärähtelyjä ei esiinny.

Alta voit ladata itsellesi esitteen tuotteista:

Julkaistu: 10.08.2021

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin