Ukkossuojaus taas ajankohtaista

Taas tuli kesä, kärpäset ja ukkoset.
Nyt viimeistään on syytä tarkistaa, että ukkos- ja ylijännitesuojaukset ovat kunnossa.
Ja kun ne eivät ole, meiltä löytyy sopivat tuotteet eri kohteiden suojauksiin.

Ylijännitesuojat

Näiden kestävien ja suorituskykyisten ukkos- ja ylijännitesuojien ydin on ainutlaatuinen kipinäväli, joka estää turvallisesti verkon jälkivirrat. Tämä suojaa järjestelmää, sulakkeet ja ylijännitesuojat mukaan lukien. Erillinen sulake ylijännitesuojassa on tarpeeton kaikissa yleisissä sovelluksissa.

Edut

  • Keskeytymätön suojaus järjestelmälle teknologisesti johtavan kipinävälin ja luotettavalla katkaisulaitteella varustettujen tuotteiden ansiosta
  • Suoraan yhteensovitetut kipinäväli ja varistori suojaavat herkkiä laitteita parhaalla mahdollisella tavalla dynaamisilta ylijännitteiltä
  • Tehokas kytkentäkaappiasennuksessa ylijännitesuojalaitteiden yhtenäisen ja kompaktin rakenteen sekä sulakkeettoman käytön ansiosta
  • Helppo ja nopea asentaa maailmanlaajuisesti ensimmäisen tyypin 3 ja push-in-liitäntätekniikalla varustetun ylijännitesuojalaitteen avulla

 

 

Integroidun sulakkeen sisältävät tyypin 1 ukkossuojat

FLASHTRAB-SEC-HYBRID on ensimmäinen seurausvirraton tyypin 1 ukkossuoja, johon on integroitu syöksyvirtoja kestävä sulake. Uusi push-pull-mekanismi tekee suojapistokkeen irrottamisesta helppoa. Integroitu lukitus pitää sen purkaustapauksessa varmasti kantaosassa.

Integroitu sulake tekee asennuksesta helppoa ja joustavaa. Voit valita asennustavan käyttöpaikan mukaan ja säästät tilaa ja johdotusaikaa. FLASHTRAB- SEC-HYBRID sopii 230/400 V:n tai 400/690 V:n sähkönsyöttöjärjestelmiin.

FLASHTRAB-SEC-HYBRID – ukkossuoja, jossa on integroitu sulake

FLASHTRAB-SEC-HYBRID – ukkossuoja, jossa on integroitu sulake

Tyypin 1 ukkossuoja, 400/690 V

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 on suunniteltu erityisesti suuremmille nimellisjännitteille. Suojalaitteiden kompakti rakenne ja pistoliittimet mahdollistavat tilaa säästävän ja joustavan asennuksen.

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440:n tekninen suorituskyky on ainutlaatuinen näin pienessä koossa. Tyypin 1 ukkossuojaa käytetään 400/690 V TN- sekä 400 V IT -sähkönsyöttöjärjestelmissä. Jopa 35 kA:n salamavirrat estetään turvallisesti.

Korkea, 440 V:n jatkuva jännite ja erinomainen iskun- ja tärinänkestävyys tekevät FLASHTRAB-SEC-PLUS-440:sta optimaalisen ratkaisun teollisuus- ja tuulivoimalajärjestelmiin.

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 – ukkossuoja suurille nimellisjännitteille

FLASHTRAB-SEC-PLUS-440 – ukkossuoja suurille nimellisjännitteille

Tyypin 1 ukkossuoja, 230/400 V

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 sopii optimaalisesti sähkökaappeihin ja teollisuussovelluksiin.

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350:n tehokkaat ja seurausvirrattomat kipinävälit suojaavat järjestelmiä kattavasti ja lisäävät huomattavasti sähköasennuksen käyttöikää. Suuret jännitevaihtelut ja äärimmäiset salamavirtakuormitukset (jopa 25 kA) eivät vaikuta FLASHTRAB-SEC-PLUS-350:n toimintaan. FLASHTRAB-SEC-PLUS-264 estää jopa 50 kA:n salamavirrat.

Kaikkien SEC-tuoteperheen tyypin 1 ukkossuojien tavoin FLASHTRAB-SEC-PLUS on testattu ja sertifioitu myös tyypin 2 ukkossuojaksi.

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 – ukkossuoja suurille nimellisjännitteille

FLASHTRAB-SEC-PLUS-350 – ukkossuoja suurille nimellisjännitteille

1+2-tyypin kaksoisyhdistelmäsuoja

FLASHTRAB-SEC-T1+T2 on ukkos- ja ylijännitesuojan yhdistelmä. Tämä suojatyyppi sopii ihanteellisesti ympäristöihin, joissa vaaditaan tehokasta tilankäyttöä.

Tehokkaat kipinävälit käsittelevät salamavirrat varmasti. Tämä takaa alhaisen jäännösjännitteen, kun varistoreihin perustuvat tyypin 2 ukkossuojat rajoittavat luotettavasti dynaamiset ylijännitteet. Kipinäväli ja varistori on sovitettu optimaalisesti yhteen.

Tämä merkittävästi asennus- ja huoltokustannuksia alentava suojalaiteyhdistelmä on ollut maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen jo kymmenen vuoden ajan. Nyt myös seurausvirrattomalla kipinävälillä ja uudella tyypin 2 ukkossuojalla.

FLASHTRAB- SEC-T1+T2 – tyypin 1 ja tyypin 2 suojalaiteyhdistelmä

FLASHTRAB- SEC-T1+T2 – tyypin 1 ja tyypin 2 suojalaiteyhdistelmä

Tyypin 2 ylijännitesuoja

Tyypin 2 kompakti ylijännitesuoja tarjoaa vain 12 mm:n kanavaleveydellä maksimaalisen suorituskyvyn ja korkean oikosulunkestävyyden.

VALVETRAB-SEC voidaan asentaa helposti jokaiseen talokeskukseen – ilman erillistä ylijännitesuojan sulaketta aina pääsulakkeen 315 A:n nimellisvirtaan saakka.

Korkea purkauskapasiteetti ja kapea rakenne tekevät VALVETRAB-SEC:istä luotettavan ylijännitesuojan kaikkeen sähkönjakeluun.

Tyypin 2 ylijännitesuojia on saatavana myös lineaarisille DC-virtalähteille.

VALVETRAB-SEC – tyypin 2 ylijännitesuoja

VALVETRAB-SEC – tyypin 2 ylijännitesuoja

Tyypin 3 laitesuoja AC/DC-sovelluksiin

PLUGTRAB-SEC on tehokas ylijännitesuoja jopa 230 V:n nimellisjännitteen laitteille.

Uusi, sisäinen katkaisulaite sekä integroidut ylijännitesuojan etusulakkeet lisäävät turvallisuutta sähköisessä ja termisessä ylikuormituksessa – asennuspaikan sulakkeesta riippumatta.

Siksi PLUGTRAB-SEC on luotettava ylijännitesuoja AC- ja DC-laitteille.

PLUGTRAB-SEC – tyypin 3 laitesuoja

PLUGTRAB-SEC – tyypin 3 laitesuoja

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin