Integroidulla ylivirtasuojalla varustetut teholähteet Phoenix Contactilta

Phoenix Contactin TRIO POWER -tuoteperheen 24 V:n teholähde asettaa uuden standardin koneenrakennuksessa. Kytkentäkaapin plug & play -ratkaisu on saatavana lisävarusteena integroidulla elektronisella ylivirtasuojalla.

Triosuoja

Teholähteet mahdollistavat tehokkaan ja luotettavan tehonsyötön sovelluksillesi. Uusilla TRIO POWER -teholähteillä on kompakti rakenne, ne ovat helppokäyttöisiä ja niissä on älykkäät diagnostiikkatoiminnot. Lisävarusteena saatava integroitu ylivirtasuoja tekee TRIO POWER -teholähteestä koneen- ja järjestelmänrakennuksen monitoimilaitteen ja varmistaa järjestelmän hyvän käytettävyyden.

Phoenix Contactin 24 V Trio Power -virtalähde asettaa uuden standardin koneenrakennuksessa.
Kytke ja käytä -ratkaisu kytkentäkaappiin valinnainsena saatavana olevalla integroidulla elektronisella laitekatkaisijalla.

Virtalähteille ominaiset kapea kokonaisleveys ja kylki kylkeen asennus ovat erityisen tilaa säästävä. Matala kokonaissyvyys mahdollistaa asennuksen matalaankin koteloon.
Virtalähteet tekevät vaikutuksen myös helpolla käsittelyllään:
Push-in-liitäntätekniikka mahdollistaa nopean ja työkaluttoman asennuksen.
Intuitiivisen käyttöönottokonseptin ansiosta laitteet ovat nopeasti valmiita käytettäväksi. Myös potentiometrien mekaaninen lukitus tekee niistä peukaloinnilta suojattuja.
Virtalähteissä on myös erilaisia ​​diagnostiikkavaihtoehtoja. Moniväriset LEDit ja ilmoituskosketin ilmaisevat kaikki virtalähteen tilat, kuten DC OK, ylikuormitus ja oikosulku. IO-Link-liitäntä on valinnaisesti saatavilla diagnostiikkaan ja parametrointiin.
Dynaaminen tehostus (150 prosenttia viisi sekuntia) mahdollistaa myös vaikeiden kuormien käynnistämisen.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin