Omronin G2RV-ST, uusi 6mm leveä rele

G2RV-ST - Pitkäikäinen, kestävä ja lujatekoinen!

Omronin uusi kapea rele on vain 6 mm leveä ja soveltuu sen myötä erinomaisesti pienikokoisiin laitteisiin ja keskuksiin.

G2RV

OMRON on suunnitellut ja valmistanut releitä jo yli 50 vuoden ajan ja kasvanut maailman suurimmaksi yhden tuotemerkin releiden valmistajaksi.
Tärkeimmät sähkömekaanisten releiden tuotemallistot ovat G2RS, MY, G2RV, LY ja G7SA-turvareleet.
OMRON uudisti relemallistot vuonna 2022 tuomalla markkinoille uudet kapeat G2RV-ST-releet ja esittelemällä MY-malliston lippulaivamallin MY-GS-R.

G2RV-ST:

Releet ovat aina vakiomallisia 6 mm:n releitä, joissa on teollisuustason nastat, mutta niiden kanta on uudistettu täysin.
Kanta sisältää nyt parannettuja ominaisuuksia. kuten releiden irtoamisen estävän lukitusvivun, kirkkaan LED-valon, 2,5 mm2:n johdotuksen Push-in Plus -pikaliitintekniikkaa ja ruuviliittimiä varten, löystymistä estävän ruuvikiinnityksen ja tuotantoa yksinkertaistavan uuden oikosulkusillan.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin